Υπ. Παιδείας: Έχουν διενεργηθεί περίπου 8,000 έλεγχοι στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Απόφασης του Υπουργικού Συμβούλιου για διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων (tests) σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2, κινητές μονάδες συνεχίζουν δειγματοληπτικά τoυς ελέγχους σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό και μαθητές/μαθήτριες στα σχολεία.
 
Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί περίπου 8.000 έλεγχοι Παγκύπρια σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία.
 
Το πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι 20.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Δειτε Επισης

Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν η Κυβέρνηση-«Η απάντηση στην πρόκληση είναι η συνέπεια και στην αυθαιρεσία η νομιμότητα»
Οι ΗΠΑ δεν θα ενεργούν πλέον ως επικεφαλής διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με υπουργό Παιδείας της Ελλάδας-«Στηρίζουμε τις προσπάθειες ελληνικότητας του τόπου μας»
Το σκεπτικό Ευσταθίου για συζήτηση της διαγραφής στην Κεντρική Επιτροπή-«Το ζήτημα είναι άκρως πολιτικό»
Πάει Ισραήλ και Ραμάλα την Κυριακή ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Συνάντηση με Χέρτζογκ, Νετανιάχου και Αμπάς
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για το 112-Έντεκα πρωτεύοντα πτητικά μέσα στη διάθεση της ΚΔ για τις πυρκαγιές
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί με έντονες βροχοπτώσεις-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έφυγε από την ζωή ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου-Θλίψη στην Αστυνομία
Πρόστιμο 530 εκ. στο TikTok για παραβίαση κανόνων απορρήτου δεδομένων-Ποιο το σκεπτικό της απόφασης
Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για αντιμετώπιση των Πυρκαγιών-«Το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη»