Άγνωστος φέρεται να προσέγγισε παιδί στο Στρόβολο-Καταγγελία στην Αστυνομία

Άγνωστος φέρεται να προσέγγισε το μεσημέρι παιδί, που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο του στον Στρόβολο.
 
Σύμφωνα με τους παρατηρητές της γειτονιάς Στροβόλου, καθώς το παιδί επέστρεφε στο σπίτι του, άγνωστος που ήταν σταθμευμένος έξω από εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Καντάρας (δίπλα από το δημοτικό σχολείο Αποστόλου Λουκά), του είπε να πάει μαζί του να τον βοηθήσει να φέρει κάποια πράγματα.
 
Το παιδί, πανικοβλήθηκε και έτρεξε αμέσως σπίτι του, ενώ όταν κλήθηκε να περιγράψει στους γονείς του είτε το όχημα είτε τον άγνωστο, ανέφερε πως δεν θυμάται αρκετά.
 
Οι παρατηρητές της γειτονιάς, κάνουν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε,να επικοινωνήσει με το 112 ή με το 1460.
Για την υπόθεση υπάρχει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 προϊόντα μαϊμού από κατάστημα στην Πάφο
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή