Τηλεδιάσκεψη Υπ. Εξωτερικών με Κύπριους Ευρωβουλευτές για θέματα ΕΕ και κορωνοϊό

Για θέματα της ημερήσιας διάταξης της ΕΕ, την πανδημία του κορωνοϊού και το πώς αυτή επηρεάζει τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις καθώς και για το μέλλον της ΕΕ συζήτησαν σήμερα, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και οι έξι Κύπριοι Ευρωβουλευτές.

Προέβησαν επίσης, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, σε ανασκόπηση της συνεργασίας των Κύπριων Ευρωβουλευτών με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter έγινε "αλληλοενημέρωση και εποικοδομητική όπως πάντα ανταλλαγή απόψεων".

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, Ανδρέας Κεττής, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χριστοδουλίδη "για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον και στήριξή του στο έργο και την αποστολή των Κύπριων Ευρωβουλευτών".
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής
Συμμετέχουν Κύπριοι στο κίνημα «Παγκόσμια Πορεία προς τη Γάζα»-Απευθύνουν έκκληση για στήριξη
Κυκλοφόρησε βίντεο με τον εντοπισμό της σορού του Σινουάρ το Ισραήλ-Ήταν σε υπόγειο πέρασμα στην Χαν Γιουνίς
Συντάχθηκε για προσωρινή παύση εξορύξεων στη θάλασσα ο Πρόεδρος-Εν αναμονή επιστημονικών δεδομένων
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός διπλοκάμπινου σκόρπισε τρόμο στον αυτοκινητόδρομο-Κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση