Bonus σε γιατρούς και νοσηλευτές της πρώτης γραμμής δίνει η Κυβέρνηση

Επίδομα επιδοκιμασίας στον ιατρικό κόσμο που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, ετοιμάζεται να δώσει η Κυβέρνηση, ανταμείβοντας έτσι τους κόπους τους και τις προσπάθειες τους στα δημόσια νοσηλευτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεκαθαρίζει για τα περί «αδύναμος κρίκος οι εκπαιδευτικοί» ο Αναστασιάδης

Στην συνέντευξη που έδωσε στον «Αlpha», ο Νίκος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε ότι ο δημόσιος τομέας ανταποκρίθηκε στη μεγάλη αυτή κρίση.
 
Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος, «ουδείς μπορεί να το αρνηθεί. Καμιά αμφιβολία και θα δούμε πως επισπεύδονται και πως ικανοποιούνται κάποια εύλογα αιτήματα, μάλιστα στη συνάντηση που είχα μαζί τους, τους είπα καταρτίστε κάποια κριτήρια, νιώθω την ανάγκη σαν έκφραση της ελάχιστης ευγνωμοσύνης του κράτους για ότι κάνατε, ότι ένα επίδομα επί δοκιμασίας θα μπορούσε να δοθεί στους γιατρούς και νοσηλευτές και τους λειτουργούς της δημόσιας υγείας οι οποίοι κατόρθωσαν με αυτοθυσία πράγματι, να σταθούν και να συμβάλουν σε αυτό που επιτυχώς η χώρα μας και για αυτό νιώθω περήφανος».
 
Εξήγησε ωστόσο ότι ζήτησε να καταρτιστούν κάποια κριτήρια, διότι άλλοι ήσαν στην πρώτη γραμμή, η συντριπτική πλειοψηφία κάποιοι όμως ήσαν στα μετόπισθεν.

«Αλλά για όνομα του θεού να μην υποτιμήσουμε γιατί ενδεχόμενα κάποιοι να δείλιασαν προς στιγμή, να μην δημιουργήσουμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει», κατέληξε ο Πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανέσυρε μαχαίρι διανομέας φαγητού μετά από διαπληκτισμό με ιδιοκτήτη καταστήματος στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Σουηδία
Επανέρχεται ο πρώην «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα Αλί Μουράτ Μπαστσερί
Νέα καταγγελία για βία σε δημοτικό-Εκπαιδευτικός φέρεται να χαστούκισε δωδεκάχρονη
ΒΙΝΤΕΟ:Νέα μαζική αποχώρηση από τη Σαντορίνη με το πλοίο-Με μωρά στην αγκαλιά, παιδιά και ηλικιωμένους
Νέα επίθεση εναντίον νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λεμεσού τρεις μέρες μετά το περιστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς
Απάντηση Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Για δεκαετίες συζητά την ομοσπονδία η τ/κ πλευρά»
Και άλλοι αερόσακοι προβληματικοί, ανακαλούνται άλλα 425 οχήματα-Στην δημοσιότητα η λίστα
Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS
Αναβρασμός στους πολίτες με τους ΤΑΚΑΤΑ-Εργαζόμενος αντιπροσωπείας κατήγγειλε επίθεση