Σοκάρει βίντεο από τη Ναύπακτο-17χρονος έπεσε από τον Φάρο και τραυματίστηκε σοβαρά

Στοίχημα με τους φίλους του έβαλε ένας 17χρονος στη Ναύπακτο, ο οποίος ανέβηκε στον Φάρο στο λιμάνι της πόλης για να κάνει βουτιά, αλλά τελικά τραυματίστηκε άσχημα από την πτώση του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος διστάζει να πηδήξει, αφού όπως λένε οι στενοί του φίλοι, δεν το είχε ξανακάνει ποτέ.

Σήμερα το πρωί η μητέρα του νεαρού ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το φρικτό περιστατικό και τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

 

Συγκεκριμένα έγραψε:
«Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό!!!! Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!! ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ❤️❤️ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..

Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης….

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…».

Δειτε Επισης

Η ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου-«Θόλωσα και ξέσπασα στο παιδί, η μάνα μου με τρελαίνει»
Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Η πρώτη δήλωση της μητέρας της Μουρτζούκου μετά τη σύλληψή της-«Δεν περίμενα να έχει πειράξει τα παιδιά της»
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Προσωρινή δικαίωση για την Καϊλή-Αίρεται «μπλόκο» σε πρόσβασή της σε έγγραφα
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»