Στην Ολομέλεια την Παρασκευή το νομοσχέδιο για τις κυβερνητικές εγγυήσεις

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών ολοκλήρωσε τη συζήτηση των τροπολογιών επί του νομοσχεδίου και του διατάγματος για τις Κυβερνητικές Εγγυήσεις και το νομοσχέδιο θα τεθεί ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής την Παρασκευή προς ψήφιση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγγελος Βότσης, μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης της Δευτέρας κατά την οποία συζητήθηκαν οι τροπολογίες στην παρουσία της κυβερνητικής πλευράς.
 
Με βάση την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Επιτροπής κατά την ανάγνωση και συζήτηση των περίπου 20 τροπολογιών που κατέθεσαν τα κόμματα, η κυβερνητική πλευρά «έκανε απλά σχόλια» και ανέφερε στην Επιτροπή την επίσημη θέση της Κυβέρνησης.
 
Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο ζήτησε από τους αρχηγούς των κομμάτων να μην γίνουν περαιτέρω τροποποιήσεις που θα αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του νομοσχεδίου και του σχετικού διατάγματος ή θα τα καθιστούν ανεφάρμοστα.
 
Ο Υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει τελικά η κατάληξη, στην Επιτροπή Οικονομικών ανάλογα και με τις συστάσεις του Προέδρου.

Δειτε Επισης

Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
Για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων με ψευδείς ειδήσεις κατηγόρησε τον Ερχιουμάν ο Τατάρ
ΑΚΕΛ: Διεκδικούμε πραγματική βελτίωση στα εισοδήματα των εργαζομένων
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας