Ευχαριστίες Ακιντζί προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη βοήθεια στην πυρκαγιά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μουσταφά Ακκιντζί, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραχωρήσει πτητικά πυροσβεστικά μέσα για να επιχειρήσουν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή Μόρφου.
 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον Ακιντζί ότι είναι στη διάθεση του για οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια χρειάζονται οι Τουρκοκύπριοι συμπολίτες μας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πύρινος εφιάλτης στα κατεχόμενα-Απέστειλε βοήθεια η Κυπριακή Δημοκρατία (pics&video)
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί καλοκαιριάτικα στα ορεινά-Ξαφνική καταιγίδα στην επαρχία Λεμεσού
Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Απαντά στον Δήμο Στροβόλου το ΥΠΕΣ-«Η Κυβέρνηση απορρίπτει τα περί διάκρισης, αβάσιμοι ισχυρισμοί»
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
Σημαντικές κρίνονται οι επαφές Ολγκίν στις Βρυξέλλες από την Κυβέρνηση-Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την πολυμερή
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»