Σοκ στον πλανήτη από την ομολογία Τούρκου που σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του-«Απλά δεν τον ήθελα»

Τον γύρο του κόσμου , λαμβάνοντας θέση στα κορυφαία ΜΜΕ, κάνει η ομολογία του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ, Τζεβχέρ Τοκτάς, ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, που είχε πιθανώς νοσήσει από τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο επειδή «δεν τον αγαπούσε»

Ο πεντάχρονος Κασίμ είχε υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή και το αγόρι και ο πατέρας τέθηκαν μαζί σε καραντίνα καθώς οι γιατροί φοβόντουσαν μόλυνση από κορωναϊό.

Αργότερα εκείνη την ημέρα ο νεαρός μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά πέθανε λιγότερο από δύο ώρες αργότερα στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ντόρτσελκ στην Προύσα, στη βορειοδυτική Τουρκία.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, λέγεται ότι πήγε στην αστυνομία 11 ημέρες μετά το θάνατο του γιου του, πιστεύοντας οι γιατροί ότι προήλθε από φυσικά αίτια, και ομολόγησε:  «Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα.

Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα.  

Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», ομολόγησε ο Τοκτάς, που έχει παίξει στην Super Lig της Τουρκίας.

Φυσικά η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του., θα δικαστεί και αντιμετωπίσει ισόβια ποινή φυλάκισης. Οι αρχές διέταξαν την εκταφή του Κασίμ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τέσσερις νεκροί και πάνω από 500 τραυματίες από μεγάλη έκρηξη στο νότιο Ιράν
Τραγική η εικόνα στη Γάζα-Το βίντεο του ΟΗΕ με τα άδεια ράφια
Κατηγορούν τον Τραμπ ότι παραβίασε τον ενδυματολογικό κώδικα στην κηδεία του Πάπα
Άτυπη τετραμερής Τραμπ, Ζελένσκι, Μακρόν και Στάρμερ στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα
Νέο μπαράζ συλλήψεων υποστηρικτών του Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη
Η Ρωσία ανέκτησε τον έλεγχο του Κουρσκ, λέει ο Πούτιν-«Το Κίεβο απέτυχε»
Στην τελευταία του κατοικία ο Πάπας Φραγκίσκος-250.000 πιστοί αποχαιρέτισαν τον Πάπα των Φτωχών (vids&pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι Shahid Rajaee στο νότιο Ιράν-Πάνω από 500 τραυματίες
Ανοιχτή η Χαμάς σε συμφωνία για πενταετή εκεχειρία στη Γάζα
Τραμπ και Ζελένσκι τα είπαν μέσα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου-Οι πρώτες εικόνες