Στους 155 οι νεκροί στην Ελλάδα-Κατέληξε 95χρονος στο «Σωτηρία»

Ακόμα ένας θάνατος ασθενούς με κορωνοϊό καταγράφηκε σήμερα ανεβάζοντας των αριθμών των θυμάτων από τον φονικό ιό στην Ελλάδα στους 155. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10:35 το πρωί κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία άνδρας 95 ετων. Ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό άνοιας, κολπική μαρμαρυγή και ενδονοσοκομειακη πνευμονία.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε γίνει γνωστό και ο 154ος θάνατος στην Ελλάδα. Πρόκειται για άντρα 53 ετών με ιστορικό καρκίνου του πνεύμονα και αναπνευστική ανεπάρκεια που κατέληξε νοσηλευόμενος στο Σωτηρία στις 06:00 σήμερα.

Κατά την απογευματινή καθιερωμένη ενημέρωση (Τρίτη) για τον κορωνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα στη χώρας, εκ των οποίων τα 12 αφορούν σε συρροή κρούσματα σε ομάδες και επτά από την ίδια οικογένεια. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2.744, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από αυτά, 608 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.308 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ο ορειβάτης που αγνοούνταν μετά από επίθεση αρκούδας στη Δράμα
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου καθαριότητας στην Ελλάδα-Τον ξυλοκόπησαν γιατί ήθελαν να τον προσπεράσουν
Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάρο-Νεκρό πεντάμηνο βρέφος, συνελήφθησαν οι γονείς
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος στη Σκιάθο-Γυναίκα παρασύρθηκε από αέρια αεροπλάνου
Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο που βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελλάδα
Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι βουλευτή στην Ελλάδα-Ζημιές σε τζαμαρία
Δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα-Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ