Κυπριακό, ΑΟΖ και διμερή θέματα συζήτησαν Χριστοδουλίδης-Λαβρόφ

Το Κυπριακό, οι εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και διμερή θέματα ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου-Ρωσίας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.
 
Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης είχε μια εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ.
 
Οι δύο Υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις για την πανδημία του COVID-19, τις πρόσφατες εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στην ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο, προστίθεται. Έγινε επίσης έγκαιρη συζήτηση για το Κυπριακό, ενώ ανασκοπήθηκαν και θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, καταλήγει η ανάρτηση του ΥΠΕΞ.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο πρώην «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα Αλί Μουράτ Μπαστσερί
Απάντηση Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Για δεκαετίες συζητά την ομοσπονδία η τ/κ πλευρά»
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στις 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ν. Χριστοδουλίδης: Η ΚΔ έτοιμη να συμβάλει στην επίτευξη κοινών ευρωπαϊκών αμυντικών στόχων
Ο Μπέλερης πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον Φειδία-Ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων
Έληξαν οι έρευνες σε τρία τεμάχια της ΑΟΖ-Δεν κατέδειξαν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα
Δυσαρεστημένο το ΑΚΕΛ για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Αννίτας για Κυπριακό, ζητά σύγκληση Εθνικού
Καταγγελίες στη «βουλή» στα κατεχόμενα για απαγορεύσεις εισόδου στην Τουρκία
Μετέφερε την ισχυρή βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών στον ΓΓ ο Κόμπος-«Έπρεπε να σταλεί σαφές μήνυμα»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Γκουτέρες-Το Κυπριακό στο επίκεντρο