Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας-Απεγκλωβίστηκαν άτομα

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Σταδίου στην Αθήνα ξέσπασε γύρω στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής με την πυροσβεστική να σπεύδει επί τόπου και αν επιχειρεί με 20 πυροσβέστες και 8 οχήματα.

Η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κατακαίει το κτίριο, στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο άστεγοι, δύο εκ των οποίων απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα δεν κατάλαβαν πώς ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ δεν ήταν σε θέση να πουν αν βρίσκονταν κι άλλοι εντός του κτιρίου που ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού.

Το σημείο που επιχειρούν οι πυροσβέστες είναι σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αν είχε επεκταθεί η φωτιά θα μπορούσε να κάψει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.

Η κατάσταση δείχνει να είναι ελεγχόμενη, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι μέσα.

Πηγή:Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Κ. Μητσοτάκης: Μήνυμα προς τους διακινητές η απόφασή μας για το άσυλο
«Είναι δυνατόν να βλέπει τι περνάω και να μην έχει έρθει να με δει, να με πάρει ένα τηλέφωνο;»
Από θαύμα δεν εξερράγη η βόμβα στο σπίτι του Πρετεντέρη-«Ανατριχιαστικό να κυκλοφορούν τύποι με τέτοια μυαλά»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πλεύρης: Φυλακή ή έξοδος από τη χώρα για τους λαθρομετανάστες, δεν θα εκβιάσετε την Ελλάδα
Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου που πέταξε μπουκάλι στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα
Άγριο έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης-21χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 66χρονο, εντοπίστηκε την αυλή του
Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη
Χαμός στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα, πέταξαν μπουκάλι νερού-Ένταση ανάμεσα στις μανάδες