Στην εντατική αλλά προσβάσιμος στους υπουργούς του ο Τζόνσον

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον πέρασε μία «καλή νύχτα» στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St Thomas’ του Λονδίνου όπου νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα και η κατάσταση της υγείας του «συνεχίζει να βελτιώνεται», δήλωσε το μεσημέρι εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Παραμένει «ευδιάθετος» και εξακολουθεί να λαμβάνει την πάγια αγωγή οξυγόνου, χωρίς να έχει καταστεί αναγκαία η μηχανική αναπνευστική υποστήριξη, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να έρθει σε επαφή με την Ντάουνινγκ Στριτ αν χρειαστεί, αλλά σημείωσε ότι επί του παρόντος δεν εργάζεται.

Ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και πρώην Υφυπουργός Άμυνας Τομπάιας Έλγουντ είχε δηλώσει νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο πρωθυπουργός «είναι νοητικά ικανός να λαμβάνει αποφάσεις» και ότι είναι «προσβάσιμος» για τους υπουργούς και τους συμβούλους του.

Δειτε Επισης

Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο
ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεψε κρασιά αξίας 24.000 λιρών από κελάρι εστιατορίου στο Λονδίνο-Το διέρρηξε τρεις φορές
Πυροβολισμοί έξω από καζίνο στη Νεβάδα-Αναφορές για θύματα, συνελήφθη ο δράστης
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε πτήση-Επιβάτης φώναζε ότι έχει βόμβα και ακινητοποιήθηκε από επιβάτες
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»
Έσβησε η φωτιά στη Λόφου και άναψε η φλόγα της αλληλεγγύης-«Ζήσαμε κάτι πραγματικά συγκινητικό»
Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου