Θετικός στον κορωνοϊό κρατούμενος στις Κεντρικές-Είχε μεταφερθεί από αστυνομικά κρατητήρια

Στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων πρόληψης του μεταδοτικού ιού κορωνοϊού, η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών ζήτησε όπως διενεργείται τεστ κορωνοϊού σε όλους τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους προτού εισέλθουν στις Φυλακές από τα Δικαστήρια και τα αστυνομικά κρατητήρια.
 
Προς το σκοπό αυτό στους νεοεισερχόμενους κρατούμενους που παραδόθηκαν χθες στις Φυλακές από την Αστυνομία, οι οποίοι κρατήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους, και μετά από τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκε χθες, ένας από αυτούς ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός, βρέθηκε απόψε θετικός στο τεστ κορωνοϊού.
 
Ο εν λόγω κρατούμενος, από χθες με την εισδοχή του κρατήθηκε σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους εκτός της Κλειστής Φυλακής.
 
Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα και γίνονται ενέργειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για άμεση μεταφορά του εκτός του Τμήματος Φυλακών, σε νοσοκομειακή μονάδα.

Δειτε Επισης

Θρίλερ με την εξαφάνιση 55χρονου Βρετανού τουρίστα στην Κάρπαθο
Τραγωδία στην Πάφο-28χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Τρεις νέες συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή και απόπειρα φόνου στην Πάφο
Κρεμλίνο: Σκληρότερες κυρώσεις ΕΕ στη Ρωσία θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ευρωπαϊκές οικονομίες
Ψάχνουν φόρμουλα για διάθεση νερού στους γεωργούς-«Η μόνιμη επίλυση του υδατικού είναι μονόδρομος»
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά στην Καβάλα. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους
Ακρίβεια και ζέστη εγκλωβίζουν τους ηλικιωμένους-Στον κίνδυνο θερμοπληξίας κάθε καλοκαίρι
Υλοποιήθηκε το 45% των ανακλήσεων σε οχήματα με ΤΑΚΑΤΑ-Παραμένουν ακόμη 37.000 για αντικατάσταση των αερόσακων
Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός
Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας επηρέασε γραφεία εταιρείας και οχήματα-Διερευνώνται τα αίτια