Συναγερμός για το διαρρήκτη που βρέθηκε θετικός-Κρατείτο στη Λακατάμια, μεταφέρθηκε εκτός Κεντρικών

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία, μετά την ανακοίνωση για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στις Κεντρικές Φυλακές, με τον κρατούμενο να είχε μεταφερθεί μόλις χθες από τα αστυνομικά κρατητήρια. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Αχτίδα φωτός αλλά αυτοσυγκράτηση-Με αμείωτους ρυθμούς η επίθεση κατά του κορωνοϊού
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπού, που συνελήφθη στις 4 Απριλίου, για διαρρήξεις και κλοπές και κρατείτο στα αστυνομικά κρατητήρια της Λακατάμιας.
 
Ο κρατούμενος, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κεντρικών Φυλακών, μεταφέρθηκε στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα χθες, όπου του έγινε εξέταση για τον κορωνοϊό, αφού η Διεύθυνση των Φυλακών είχε ζητήσει από τους αρμόδιους, όπως διενεργείται τεστ σε όλους τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους προτού εισέλθουν στις Φυλακές, για προληπτικούς λόγους.
 
Ο κρατούμενος από χθες με την εισδοχή του κρατήθηκε σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους εκτός της Κλειστής Φυλακής, ενώ μετά τα θετικά αποτελέσματα, στις Κεντρικές κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Παράλληλα, έχουν δινεργηθεί τέσσερα τεστ σε άλλους κρατούμενους, με τα αποτέλεσματα να είναι αρνητικά. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος που διαγνώστηκε θετικός, ήταν ασυμπτωματικός. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός στον κορωνοϊό κρατούμενος στις Κεντρικές-Είχε μεταφερθεί από αστυνομικά κρατητήρια
 
Την ίδια ώρα, έχει σημάνει συναγερμός στα αστυνομικά κρατητήρια της Λακατάμιας και αναμένεται οι αστυνομικοί του ΤΑΕ που τον συνέλαβαν, που είχαν επαφές μαζί του και που τον μετέφεραν σε Δικαστήριο και Φυλακές, να τεθούν σε αυτοπεριορισμό. Πρόκειται για μία μεγάλη αλυσίδα, ενώ σημειώνεται ότι δεν είχε δεχθεί επισκέψεις.
 
Οι αρμόδιες Αρχές άρχησαν τη διαδικασία ιχνηλάτησης, που θεωρείται και πιο δύσκολη, λαμβάνοντας υπόψη πως πρόκειται για διαρρήκτη και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε μόνιμη κατοικία.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»