Από αυτοκίνητα μέχρι... σπαράγγια, αυγά και κρέας κατάσχεσε το Τμήμα Τελεωνείων

Τσιγάρα, είδη ένδυσης και υπόδησης και άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων με την εξώδικη διευθέτηση να ανέρχεται πέραν των 52 χιλιάδων ευρώ.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι «στα πλαίσια της Τελωνειακής και άλλης νομοθεσίας που το Τμήμα Τελωνείων είναι επιφορτισμένο να εφαρμόζει, μεταξύ 1ης και 31ης Μαρτίου 2020, κατασχέθηκαν 74.580 τεμάχια τσιγάρα, 142 κιλά και 475 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο και ναργιλέ, 3.554 τεμάχια που παραβιάζουν Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, δηλαδή είδη ένδυσης, υπόδησης, τσάντες, πορτοφόλια και άλλα».
 
Ακόμα κατασχέθηκαν «δύο αυτοκίνητα και διάφορα είδη που εμπίπτουν σε απαγορεύσεις και περιορισμούς όπως φάρμακα, φυτοφάρμακα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και εξαρτήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου, κρέας, αυγά, σπαράγγια και 205 λίτρα πετρέλαιο και βενζίνη».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι περισσότερες από τις συγκεκριμένες υποθέσεις έχουν τύχει εξώδικης διευθέτησης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €56.452».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Τροχαίο τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Αυξημένη τροχαία κίνηση στην περιοχή
Τέταρτη σύλληψη στην Πάφο για την ληστεία ζεύγους τουριστών
Βρέθηκαν άλλες 230 χιλιάδες σε θυρίδα της 37χρονης επιχειρηματία-Γνώριζαν για έσοδα από πρακτορείο και πρατήριο καυσίμων είπαν οι γονείς της
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
Έκρηξη έξω από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, κάηκαν σπίτια και εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)