Χρηματικές ποινές στους πέντε που έκαναν πάρτι γενεθλίων και τους κάρφωσαν

Χρηματικά πρόστιμα 2.500 ευρώ, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον πέντε προσώπων για συμμετοχή τους σε πάρτι γενεθλίων στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκαναν πάρτι γενεθλίων, τους κάρφωσαν οι γείτονες-Χτύπησε την πόρτα η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου,έξι πρόσωπα.

Το Δικαστήριο επέβαλε σε πέντε από αυτούς το χρηματικό πρόστιμο των 500 ευρώ έκαστος για παραβίαση του διατάγματος, που καθορίζει τις μετακινήσεις με βάση τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο για αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού.
 
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, η Αστυνομία Πάφου εξασφάλισε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία πέντε πρόσωπα συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων φιλικού τους προσώπου σε κατοικία στην Πάφο.
 
Η καταγγελία έγινε, όπως είπε, ο κ. Τσαπής από περίοικο, που μία ώρα σχεδόν μετά τα μεσάνυχτα της 4ης Απριλίου αντιλήφθηκε την οχληρία σε γειτονική κατοικία και κάλεσε επί τόπου την Αστυνομία.
 
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση κρίθηκε ένοχος και ο έκτος, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε όπως η επιβολή ποινής ανακοινωθεί στις πέντε Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία
Συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό ο 52χρονος για τον φόνο Αργυρού-Παραμένουν στο κελί οι ύποπτοι
Δεν εντοπίζουν πρόβλημα με τη γέφυρα Καλαβασού τα Δημόσια Έργα-«Το ύψος ήταν 3,7 μέτρα και παραμένει»
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Σκανδαλώδεις χειρισμοί με έργο €42.000 σε πρώην Πρόεδρο Ανωτάτου-«Ο μόνος κατάλληλος», ενέκριναν ανανέωση χωρίς να έχει δουλειά
Πάνω από 1,000 άτομα αναμένουν να κλείσουν ραντεβού για αντικατάσταση αερόσακου
Εντός της ημέρας η συμφωνία απόσυρσης των τριών υποψηφίων της ΕΔΕΚ-Ανακοινώνονται αποφάσεις
Εξέφρασε φόβους για επίθεση προ εβδομάδων ο Πριέτο-Στο κάδρο των ερευνών πεζός που καταγράφηκε από κάμερα
Ατυχές περιστατικό χαρακτηρίζει την αστοχία στη γέφυρα Καλαβασού η Κυβέρνηση, βλέπει κωλυσιεργία ο κοινοτάρχης