Επεκτείνεται το οικονομικό πακέτο στήριξης-Τα δεδομένα μέχρι τον Σεπτέμβρη

Το πράσινο φως για επέκταση του οικονομικού πακέτου στήριξης, πέραν των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, αναμένεται να δώσει το Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει αύριο στις 11:00 το πρωί.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια, τα οποία αφορούν εργαζομένους, επιχειρήσεις, γονείς, ασθενείς και αυτοεργοδοτούμενους, αναμένεται να επεκταθούν μέχρι και τις 12 Ιουνίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
 
Μετά από αυτή την ημερομηνία, το κράτος αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει σωσίβια στις επιχειρήσεις, με διαφορετικά σχέδια στήριξης, για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βοήθεια θα είναι αναλογική της μείωσης των εισοδημάτων και θα προορίζεται για την κάλυψη μισθών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 
 

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Πώς ο Τραμπ πυροδοτεί την κρίση στο Λος Άντζελες, ενισχύοντας το ηγετικό του προφίλ-«Η κρίση που περίμενε»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»