Λειτουργεί κανονικά η Μονάδα Αιμοκάθαρση του νοσοκομείου Πάφου

Κανονικά λειτουργεί η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου Δρ. Λάκη Γιουκά, προσθέτοντας πως σήμερα επέστρεψε στα καθήκοντα του μετά από δύο εβδομάδες αυτοπεριορισμού.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Γιουκάς ανέφερε πως 100 ασθενείς συνεχίζουν κανονικά τις αιμοκαθάρσεις στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου,  ενώ 15 μεταβαίνουν σε Κλινική .
 
Ο Δρ. Γιουκάς σημείωσε πως το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τεθεί σε αυτοπεριορισμό επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντα του και πως η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου λειτουργεί κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Στο μεταξύ, όπως είπε, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης αρχίζει να βλέπει και τους εξωτερικούς ασθενείς αλλά και να προκαθαρισμένα ραντεβού που είχαν ακυρωθεί λόγω κορωνοϊού.
 
Σε σχέση με τις μηνιαίες αναλύσεις των νεφροπαθών ασθενών ο κ. Γιουκάς ανέφερε πως αυτές θα συνεχιστούν , όπως γινόταν και πριν την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα