Σε διαμέρισμα μεταφέρθηκε η 51χρονη καρκινοπαθής που νόσησε στην Πάφο

Διευθετήθηκε η νοσηλεία της 51χρονης καρκινοπαθούς στην Πάφο με την συμβολή του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ,του Ιατρικού  Διευθυντή του Κέντρου“Friends` Hospice Paphos”, Δρ. Άριστο Γεωργίου, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της ίδιας της Υπουργού Ζέτας Αιμιλιανίδου,  του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, του Γενικού Εκτελεστικού  Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Χρίστη Λοϊζίδη, του Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη, όπως και του θεράποντα ιατρού  της ασθενούς, Δρ. Γιώργου Άστρα, αλλά και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την αδερφή της 51χρονης Ν.Π. , ήδη η 51χρονη σήμερα μεταφέρθηκε σε διαμέρισμα στην Πάφο προκειμένου να συνεχιστεί η αποθεραπεία της .

Η  αδερφή της 51χρονης εξέφρασε την ικανοποίηση της για το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι πιο πάνω φορείς στην υπόθεση της ασθενούς αδερφής της, τους οποίους ευχαρίστησε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση τους,  αλλά και για όλα τα απαραίτητα διαβήματα στα οποία προχώρησαν  για επίλυση του προβλήματος και για τη στήριξη της .

Επιπρόσθετα με συγκίνηση αναφέρθηκε και στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ( Τμήμα Πάφου) που στήριξε  την  51χρονη ασθενή όσο και την οικογένεια της, λαμβάνοντας υπηρεσίες στήριξης από τον Σύνδεσμο, ο οποίος επί μήνες ήταν κοντά τους για κάθε τους ανάγκη, όπως είπε. 

Σημειώνεται πως το Hospis, στο οποίο νοσηλεύονταν η 51χρονη έκλεισε και σήμερα θα έπρεπε να πάρει εξιτήριο όπως και έλαβε.

Αξίζει να αναφερθεί πως το διαμέρισμα με τη συνδρομή των πιο πάνω δόθηκε δωρεάν για δύο μήνες από εταιρεία που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός στο Λος Άντζελες πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα φωτογράφο στο κεφάλι
Γαλλίδα ευρωβουλευτής που συνελήφθη από Ισραηλινούς στο Madleen αρνείται να υπογράψει τα έγγραφα απέλασης
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ κατεβάζει 700 πεζοναύτες και χιλιάδες μέλη της εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες- Έντονες αντιδράσεις
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς