Η ΠΟΒΕΚ καλεί όλα τα περίπτερα να διαθέτουν προς πώληση έντυπο τύπο

Η ΠΟΒΕΚ καλεί το σύνολο των περιπτεριούχων όπως συνεχίσουν απρόσκοπτα τη διάθεση και πώληση του έντυπου Τύπου προς τους πολίτες.
 
Σε ανακοίνωσή της, η Γ.Σ ΠΟΒΕΚ αναφέρει ότι κατόπιν πληροφοριών και καταγγελιών ότι η μικρή μερίδα περιπτεριούχων δεν διαθέτει προς πώληση έντυπο τύπο (εφημερίδες κ.α), καλεί το σύνολο των περιπτεριούχων όπως συνεχίσουν απρόσκοπτα τη διάθεση και πώληση τους προς τους πολίτες.
 
Όπως ανέφερε ο ΓΓ της ΠΟΒΕΚ, Στέφανος Κουρσάρης το θέμα της ενημέρωσης είναι υποχρεωτικό, ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες που περνούμε.
 
«Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων στην αλυσίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης η απρόσκοπτη παροχή του έντυπου τύπου προς το κοινό, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που ο τόπος μας αντιμετωπίζει έναν «αόρατο εχθρό» και θα πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση στα θέματα ενημέρωσης και πληροφόρησης», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
Σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος της ΕΣΚ, Γιώργος Φράγκου είπε ότι «στηρίζουμε την όποια προσπάθεια περαιτέρω διάδοσης, κυκλοφορίας των ΜΜΕ με επίκεντρο τον έντυπο Τύπο, που είναι η μάνα όλων των μορφών δημοσιογραφικού λόγου».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Τον υποδέχθηκε ο Τατάρ μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο
Τ/κ ΜΜΕ για σύλληψη Ε/κ: Ισχυρισμοί για εντοπισμό εγγράφων με πληροφορίες για κατασκευαστικές εταιρείες
Έκλεισε για σήμερα η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα Λήδρας από το Παγκύπριο Κίνημα Ελευθερίας
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο