Γιαγιά 104 ετών νικά τον κορωνοϊό-«Μετά από δύο πολέμους επέζησα και από την πανδημία»

Μια απίθανη γιαγιά 104 ετών κατάφερε ύστερα από δύο Παγκοσμίους Πολέμους να ξεπεράσει και τον κορωνοϊό.

Σε ηλικία 104 ετών, η Ιταλίδα γιαγιά Άντα Τζανούσο κατάφερε να ξεπεράσει τον κορωνοϊό. Ύστερα από δύο Παγκόσμιους Πολέμους, επέζησε και από την πρωτόγνωρη για η σύγχρονη ανθρωπότητα πανδημία, η οποία έχει κοστίσει τη ζωή σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Μια από τους γηραιότερους ασθενείς στον κόσμο που κατάφεραν να νικήσουν τον κορωνοϊό, η απίθανη αυτή κυρία επέστρεψε στο σπίτι της υγιής και χαμογελαστή. Η γιαγιά Άντα μένει σε γηροκομείο, στην πόλη Λεσόνα, κάτι που ήταν δική της επιλογή, υπογραμμίζει ο γιος.

Όπως διαβάζουμε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, το γηροκομείο όπου έμενε η 104χρονη μετρά ήδη 21 θύματα λόγω πνευμονίας, 9 από τα οποία είχαν κάνει το τεστ για τον ιό και είχε βγει θετικό. «Σαν από θαύμα, επέζησε» είπε ο γιος της, Τζιανπέτρο μιλώντας στο Corriere della Sera, προσθέτοντας «Είναι μια γυναίκα δυνατή και θαρραλέα. Τη βοήθησε η πίστη της και η συνήθειά της να βρίσκεται πάντα έξω για να παίρνει καθαρό αέρα, ακόμα και για να φροντίσει απλώς τον κήπο».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πλοίο με 280 επιβάτες στην Ινδονησία τυλίχθηκε στις φλόγες-Άνδρας με μωρό στην αγκαλιά μετέδιδε τη φωτιά
Το Ισραήλ εξέδωσε νέες διαταγές εκκένωσης στο κεντρικό τμήμα της Γάζας
Σοκαριστικοί οι κίνδυνοι που κρύβουν προϊόντα από Shein και Temu-Προειδοποιεί ο επίτροπος Δικαιοσύνης
Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τις συγκρούσεις στα νότια της Συρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Το Ιράν συμφώνησε με Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία σε επανέναρξη συνομιλιών για τα πυρηνικά
Μεγάλη επίθεση ουκρανικών drones στη Μόσχα- Έκλεισαν αεροδρόμια, εκρήξεις και ζημιές σε κτίρια
Στους 38 οι νεκροί από τη βύθιση τουριστικού σκάφους στο Βιετνάμ
Το Ισραήλ πρότεινε στη Λιβύη να πάρει Παλαιστίνιους από τη Γάζα-Το σκέφτεται η κυβέρνηση της Τρίπολης
Πέθανε στα 36 του ο «κοιμώμενος πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας-Ήταν σε κώμα 20 χρόνια