Στην Κύπρο απόψε η κινεζική βοήθεια-Στη διάθεση του Υπ. Υγείας εξοπλισμός και αναλώσιμα

Φτάνει απόψε στην Κύπρο από την Κίνα, με ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος της Aegean, ιατρικός εξοπλισμός και αναλώσιμα, που παρήγγειλε πρόσφατα το Υπουργείο Υγείας.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η πτήση της Aegean, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια, αναμένεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 10.30 απόψε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ
 
Από την Κίνα θα μεταφερθεί ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός, όπως στολές, μάσκες και γάντια για τους επαγγελματίες υγείας καθώς και αναλώσιμα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα δημόσια Νοσηλευτήρια.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της αεροπορικής εταιρείας Aegean Ευτύχιο Βασιλάκη, ο οποίος γνωστοποίησε την ετοιμότητα της Aegean, σε συνεργασία με την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, να μεταφέρει, δωρεάν με πτήση από την Κίνα, ιατρικό υλικό και άλλο εξοπλισμό που κρίνονται αναγκαία από το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ιδίου και της κυβέρνησης του προς τις εταιρείες Aegean και Ελληνικά Πετρέλαια, για την ευγενή τους προσφορά προς τον κυπριακό λαό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Τέλος σχεδίου επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων-Άνω των 8.000 οι αιτήσεις
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λάρνακας
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας-αυτοεργοδοτουμένων
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής
Αδυναμίες στον έλεγχο των δαπανών από το Υφυπουργείο Έρευνας διαπιστώνει η Ελεγκτική
Αυτές είναι οι λύσεις του γραπτού των Νέων Ελληνικών των Παγκυπρίων Εξετάσεων (pics)
Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα