Στο νοσοκομείο οκτάχρονη με τραύμα από σφαίρα στο πόδι στην Ελλάδα

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Ελλάδα μεταφέρθηκε ένα οκτάχρονο κορίτσι από τα Λιόσια, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει τραύμα στο πόδι από πυροβόλο όπλο.
 
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και τη θεία του με τραύμα στο δεξί του πόδι. Σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, η μητέρα έπεσε σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητείται από την Αστυνομία. Λίγο μετά έφυγε από το νοσοκομείο και η θεία του παιδιού.
 
Στο χειρουργείο που οδηγήθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα προέρχεται από σφαίρα.
 
Η Αστυνομία, από την πλευρά της, αδυνατεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πυροβολισμός που τραυμάτισε το οκτάχρονο κορίτσι, καθώς δεν έχει βρεθεί η βολίδα. Οι γιατροί πάντως πιστοποιούν ότι το τραύμα προέρχεται από βολίδα μικρού διαμετρήματος, πιθανώς ακόμη και από όπλο-στυλό.
 
Εκτός από την μητέρα, αναζητείται και ο πατέρας του παιδιού ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Δειτε Επισης

Βρήκε κρυμένο κλειδί, μπήκε σε σπίτι και άρπαξε τρία κινητά-Δύο συλλήψεις νεαρών στην Πάφο
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Τραβούν τέρμα το σχοινί οι Τούρκοι-Ανακοινώνει χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού το ψευδοκράτος
Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Διεθνής κατακραυγή για την ανακοπή του Madleen-«Παραβιάστηκε το διεθνές δίκαιο»
Συναντήθηκε με Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ενημερώθηκε για τις επαφές Ολγκίν στην Τουρκία
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στο Λας Βέγκας-Πληροφορίες για έναν νεκρό
Τα τέσσερα ερωτήματα για τις συγκρούσεις στο Λος Άντζελες-Η μετανάστευση και η κάθοδος της Εθνοφρουράς