Συνελήφθησαν οι δύο από τους νεαρούς που επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες αργά το βράδυ η Αστυνομία, για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, ληστείας και δημόσιας εξύβρισης.

Συγκεκριμένα χθες γύρω στις 5:15 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε γήπεδο στη Λεμεσό, για έλεγχο σε σχέση με τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο.

Στο γήπεδο βρίσκονταν γύρω στα 20 άτομα, από τα οποία, κάποια εγκατέλειψαν το μέρος όταν αντιλήφθηκαν την Αστυνομία, ενώ γύρω στα 10 άτομα παρέμειναν στο σημείο και εξύβριζαν τα μέλη της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά τελικά... έπαιξαν ξύλο με αστυνομικούς που τους τσάκωσαν (pics)

Σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ένας εκ των νεαρών φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα Αστυνομικό, να την κτύπησε και να της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο.

Στη συνέχεια γύρω στα 5 νεαρά άτομα φέρονται να επιτέθηκαν και να  κτύπησαν τους δυο Αστυνομικούς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονου και 19χρονου από τη Λεμεσό, οι οποίοι συνελήφθηκαν βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απελύθηκαν, ενώ παραπέμφθηκαν για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία