Για ακόμη μια μέρα δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό κρούσμα κορωνϊού στα κατεχόμενα

Στα 108 σύνολο παραμένουν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα, καθώς μέσα από τη διενέργεια 1257 διαγνωστικών εξετάσεων δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε σήμερα ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί.
 
Τα διαγνωστικά τεστ έγιναν, προσθέτει στην «αστυνομία» Αμμοχώστου, Τρικώμου, στον «δήμο» Αμμοχώστου, σε κλινική στο Τζιάος και πρατήρια καυσίμων στη Λύση, Βατυλή, Πέργαμος, Τζιάος, Αμμόχωστο, Τρίκωμο, όπως επίσης σε κλινική του «κρατικού νοσοκομείου» Αμμοχώστου και σε ιδιωτική κλινική της κατεχόμενης πόλης, όπως επίσης σε άλλη ιδιωτική κλινική, οδοντιατρίου στην πόλη, όπως επίσης και σε κλινικές και νοσοκομεία στην Κερύνεια, Μόρφου και Λευκωσία. Τεστ έγιναν επίσης στους εργαζόμενους στον μπαϊράκ, στην «πρωθυπουργία», στο «υπουργείο συγκοινωνιών και δημόσιων έργων», στα «τμήματα ναρκωτικά και καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος» της «αστυνομίας», σε αγορές και τράπεζες στην περιοχή Μόρφου.
 
Ο κ. Πιλλί προέβη σε δήλωση και για την άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων μετά την 4η Μαΐου.

Η επιτυχία ενάντια στην πανδημία ανήκει πρώτα στον «λαό» και ύστερα στην «κυβέρνηση», είπε.
 
Πρόσθεσε ότι ο αγώνας ενάντια στον COVID-19 συνεχίζεται και αναφέρθηκε στη σημασία των επόμενων ημερών.
 
Κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα και πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρχουν ασυμπτωματικοί ασθενείς.

Είπε, τέλος, ότι συνεχίζουν την εργασία για τους τομείς που θα ανοίξουν τη Δευτέρα και πρόσθεσε ότι ενεργούν στη βάση των εισηγήσεων του ΠΟΫ.
 
Πηγή: κυπε 

Δειτε Επισης

Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Συνεχίζει την εκστρατεία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων ο Δήμος Λατσιών-Γερίου
Επιτόπια επίσκεψη σε έργα υποδομής της Πάφου από την Επιτροπή Μεταφορών
Ανοίγει ο δρόμος για προσφορά γης έτοιμης για ανάπτυξης μετά την υπερψήφιση αστικού αναδασμού
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
Π. Μασούρας: Το Robotex έδωσε ώθηση στον τομέα της εκπαιδευτικής ρομποτικής,
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»