Τριάντα επτά ασθενείς στο Νοσοκομείο Αναφοράς-Δόθηκαν επτά εξιτήρια

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα επτά άτομα που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για τους ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ ένας άνδρας ηλικίας 64 ετών από τη Λεμεσό, με υποκείμενα νοσήματα, πέθανε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο.
 
Μέχρι τις 19.30 σήμερα νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς 37 ασθενείς, πέντε από τους οποίους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Καθοριστικές οι επόμενες μέρες για την πορεία του κορωνοϊού-«Υπήρξε διασπορά»
 
Σήμερα δόθηκαν επτά εξιτήρια σε πρόσωπα των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.  Τα επτά άτομα μεταφέρθηκαν σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Οι 37 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στη Γυναικολογική, την Παιδιατρική και την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, το οποίο διαθέτει συνολικά 110 κλίνες συν 10 κλίνες για τους νεφροπαθείς της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι μεταβαίνουν στο δημόσιο νοσηλευτήριο για αιμοδιάλυση.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε να λειτουργεί το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό 83 ασθενείς ενώ πήραν εξιτήριο 37 πρόσωπα τα οποία είχαν αποθεραπευτεί.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτικό προσωπικό και από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ θα ενισχυθεί και με τον κατάλληλο εξοπλισμό με στόχο οι ασθενείς να λάβουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία.
 
Στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ελλείψεις στα ιατρικά αναλώσιμα αφού υπάρχει πληθώρα προσφορών και δωρεών από εταιρείες και απλό κόσμο που ενισχύουν το Νοσηλευτήριο.
 
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιστρατευθούν για να εργαστούν στο Νοσοκομείο Αναφοράς πέντε γιατροί από τον δημόσιο τομέα, δηλαδή τρεις παθολόγοι και δύο πνευμονολόγοι.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Ουρές χιλιομέτρων σε αυτοκινητοδρόμους καθώς κάτοικοι της Τεχεράνης επιχειρούν να φύγουν εν μέσω επιδρομών
Τελική ευθεία για αποζημιώσεις κουρεμένων με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων
Οδηγία εκκένωσης από το Νετανιάχου στους κατοίκους της Τεχεράνης-«Βρισκόμαστε στον δρόμο προς τη νίκη»
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Το δεύτερο θαύμα της θέσης 11Α-Θα πετούσε σε αυτή τη θέση με το μοιραίο Air India, αλλά άλλαξε πτήση
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος
Με «ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ» ο Sais.
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινό πλήγμα προκάλεσε ζημιές σε νοσοκομείο στο Ιράν-Ακούστηκαν εκρήξεις στη νότια Τεχεράνη