Στο κελί δύο χρόνια μετά 42χρονος και 45χρονος για κατοχή κοκαΐνης

Ποινές φυλάκισης έξι ετών και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 45 χρόνων αντίστοιχα, επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού για το αδίκημα της κατοχής ποσότητας κοκαΐνης βάρους 300 γραμμαρίων. Οι 42χρονος και 45χρονος είχαν συλληφθεί από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, το Μάρτιο, 2018, μετά τον εντοπισμό της ποσότητας ναρκωτικών.
 
Συγκεκριμένα, το βράδυ της 20ης Μαρτίου, 2018, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στο παγκέτο δρόμου, σε περιοχή της Λεμεσού, μια συσκευασία η οποία όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 300 γραμμάρια κοκαΐνης.
 
Η σκηνή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από τα μέλη της ΥΚΑΝ και γύρω στις 8.15 το ίδιο βράδυ, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, με συνοδηγό τον 45χρονο, πλησίασε τη σκηνή και όταν στη συνέχεια ο 45χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ετοιμαζόταν να παραλάβει τη συσκευασία, συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.
 
Ο 42χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εκκίνησε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα και αφού κτύπησε δύο μέλη της ΥΚΑΝ, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 23 Μαρτίου, 2018, από τα μέλη της Αστυνομίας.
 
Οι δύο αστυνομικοί είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους.
 
Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού).

Δειτε Επισης

Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη
Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα έγγραφα στην οικία δεσμοφύλακα
Η ανατρεπτική απόφαση του Εφετείου που διέταξε την αποφυλάκιση του δεσμοφύλακα-Ακύρωσε το πρωτόδικο Δικαστήριο
Ελεύθεροι οι δύο που συνελήφθησαν για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας
Μαθητές κουκουλοφόροι πίσω από τη φωτιά στο σχολείο στη Λεμεσό-Έκαψαν ελαστικά και έριχναν κροτίδες
Για οικονομικές διαφορές και διαφωνία για γυναίκα τα μαχαιρώματα στο Παραλίμνι-Υπό τετραήμερη κράτηση ο 65χρονος