Ισόβια κάθειρξη στον 52χρονο Αλβανό που σκότωσε και έθαψε την κόρη του στην Κέρκυρα

Ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία με δόλο, επέβαλε αργά το βράδυ, το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσπρωτίας στον 52χρονο Αλβανό Α.Π., ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2019, είχε δολοφονήσει την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα και στην συνέχεια, για να εξαφανίσει τα ίχνη της, την είχε θάψει στον κήπο του σπιτιού όπου διέμενε.

Επίσης, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του, Βασίλειος Νουλέζας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν ο Αφγανός σύντροφος της άτυχης κοπέλας και η νονά της. Η μητέρα της, η οποία ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, λόγω μέτρων κατά του κορονοϊού, δεν μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα.

Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Νουλέζα στηρίχθηκε στα άρθρα 34 και 36 του Π.Κ, με τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να τελέσει το έγκλημα, και πως λόγω οργής και θυμού, μετά τον διαπληκτισμό με την κόρη του, οι πνευματικές λειτουργίες και η συνείδησή του είχαν διαταραχθεί.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε