Αναβλήθηκε η υπόθεση του 30χρονου για την καλλιέργεια 14 φυτών κάνναβης

Αναβλήθηκε για την 1η Ιουνίου του 2020 η εκδίκαση της  υπόθεσης καλλιέργειας 14 φυτών κάνναβης με κατηγορούμενο 30χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου και το Δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για προγραμματισμό στις 1η Ιουνίου . Αυτός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο  κατηγορούμενος μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και την 23η Αυγούστου του 2019 στην Μακούντα της Επαρχίας Πάφου καλλιεργούσε 14 φυτά κάνναβης.με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. 

Επίσης ο 30χρονος μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και την 23η Αυγούστου του 2019 στην Μακούντα της Επαρχίας Πάφου , είχε στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Β, δηλαδή μια ζυγαριά ακριβείας, χρώματος ασημί,στην οποία ανιχνεύθηκαν ίχνη κάνναβης χωρίς τη σχετική άδεια,.

Στην υπόθεση αναμένεται να καταθέσουν 10 μάρτυρες κατηγορίας.

Η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ανέφερε πως επειδή είναι λίγοι οι μάρτυρες κατηγορίας στο κατηγορητήριο θα ήταν καλό, όπως ανέφερε, να γίνουν  κάποιοι  παραδεκτά γεγονότα ώστε να εξοικονομηθεί δικάσιμος χρόνος.

Σημειώνεται πως ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου ζήτησε την αλλαγή των  όρων του πελάτη του για την υπόθεση καλλιέργειας 14 φυτών κάνναβης και όπως να μην  παρουσιάζεται κάθε μέρα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου αλλά κάθε τρεις  μέρες .

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης στο οποίο δεν έφερε ένσταση ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου.

Δειτε Επισης

Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Πυρκαγιά σε δύο εστίες σε κοινότητες της Πάφου