Εβδομήντα ασθενείς προσήλθαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Πάφου

Εβδομήντα ασθενείς προσήλθαν και εξετάστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, δεύτερη  μέρα επαναλειτουργίας τους, σύμφωνα με την διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.
 
Η σημερινή δεύτερη ημέρα λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων κύλησε χωρίς προβλήματα , ενώ για εξέταση προσήλθαν 70 ασθενείς όλων των ειδικοτήτων  Παθολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Νεφρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ορθοπεδικής, ΟΡΛ , Ουρολογίας και Παιδιατρικής.
 
Όπως και χτες στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου τηρήθηκαν οι κανονισμοί ασφαλείας.
 
Επιπρόσθετα σήμερα παραλήφθηκε από το ΓΝ Πάφου ακόμη μια δωρεά της Ιεράς Μητρόπολη Πάφου . Πρόκειται για αναλυτή αερίων αίματος, τον οποίο τοποθέτησε η διεύθυνση του Νοσοομείου στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του Νοσοκομείου Πάφου.
 
Η εξέταση των αερίων αίματος κρίνεται σημαντική , σύμφωνα με την διεύθυνση του ΓΝ Πάφου ειδικά σε ασθενείς με αναπνευστική δυσχέρεια και θεωρείται αναγκαία τόσο στην διάγνωση όσο και στη παρακολούθηση της κλινικής πορείας των ασθενών.   

Δειτε Επισης

Παναγιώτου: Γνώμονας η κοινωνική δικαιοσύνη για συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ, ρύθμιση εργασίας
Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Αποτεφρωτήριο μέχρι το 2030 ζητά η Κυπριακή Εταιρεία Αποτέφρωσης Νεκρών
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
Τμήμα Περιβάλλοντος: Εξετάζονται μελέτες για έκθεση επιπτώσεων στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας Αγ.Θέκλας
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»