Το ΓΝ Πάφου επισκέφθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου-Λεμεσού

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου επισκέφτηκε σήμερα ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού – Πάφου  Χρίστος Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων  Λεμεσού- Πάφου  επισκέφτηκε το ΓΝ Πάφου και  επιθεώρησε το Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής για covid- 19 του Νοσοκομείου στην παρουσία του Επιστημονικού Διευθυντή του ΓΝ Πάφου για covid- 19, δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Eπιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του ΓΝ Πάφου και ακολούθως ενημέρωσε τους Κλινικάρχες για τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου, αλλά και τους κανονισμούς που θα διέπουν την λειτουργία. 

Ακόμη ο κ. Νικολάου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  αντάλλαξε απόψεις για τη μετέπειτα πορεία για την πλήρη επαναλειτουργία του Νοσοκομείου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  
 

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Καθησυχάζει ο Υπουργός Ενέργειας για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων-«Κρίνουμε ότι θα είναι προσωρινές»
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Μόνο ηλεκτρονικά το ραντεβού στα Γραφεία της Υπηρεσίας Μέριμνας Εκτοπισθέντων
Συστάσεις για Πρώτες Βοήθειες σε ενδεχόμενη διαρροή ραδιενέργειας λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Έφαγε πόρτα από τον Τατάρ ο Χαν, βρίσκεται σε επαφή με την Άγκυρα-«Υψηλή προστιθέμενη αξία από την εμπλοκή της ΕΕ»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά πολυκατοικία στην Μπερ Σεβά
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο χωρίς να κληρονομήσει τίποτα
Νέα διορία στο διάλογο για ΑΤΑ-Δεν τα βρίσκουν εργαζόμενοι και εργοδότες, η έκκληση προς Κυβέρνηση