Δώδεκα καταγγελίες για τη μη χρήση μάσκας στα κατεχόμενα για παραβίαση των «διαταγμάτων»

Δώδεκα άτομα παραβίασαν το «διάταγμα» για την υποχρεωτική χρήση μάσκας που ισχύει στα κατεχόμενα από την Παρασκευή.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της «αστυνομίας» το τελευταίο 24ωρο, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα, Κυριακή, συνολικά 33 άτομα παραβίασαν τους όρους διακίνησης. Δώδεκα δεν φορούσαν ούτε μάσκα.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η «αστυνομία» προχώρησε στη νομική διαδικασία εναντίον τους με την πρόσαψη των σχετικών κατηγοριών.
 
Στο μεταξύ, η εφημερίδα Γενί Ντουζέν έχει κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδό της την αύξηση των περιστατικών ενδο-οικογενειακής βίας κατά την περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τον μήνα Απρίλιο έχουν αυξηθεί οι υποθέσεις βίας ενάντια στις γυναίκες, απόπειρας βιασμού, ξυλοδαρμού και απειλών βίας.
 
O υπεύθυνος του προγράμματος στήριξης των γυναικών που έχουν υποστεί βία στον «δήμο» Λευκωσίας, δρ Οούρ Γιλμάζ δήλωσε στην εφημερίδα ότι δέχονται δύο αιτήσεις την ημέρα από γυναίκες που έχουν υποστεί κάποιας μορφής βία.

Δειτε Επισης

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας