Στους 2.706 οι νεκροί στην Τουρκία, πάνω από 107.000 τα κρούσματα

Στους 106 ανέρχονται οι άνθρωποι που πέθαναν από τον νέο κορωνοϊό στην Τουρκία μέσα στο τελευταίο 24ωρο, ενώ την ίδια ώρα καταγράφηκαν άλλα 2.861 κρούσματα της ασθένειας Covid-19 στη χώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
 
Συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 107.773, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός της δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ. Οι νεκροί φτάνουν τους 2.706.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
 
Μέχρι σήμερα, 25.582 άνθρωποι έχουν αναρρώσει. Τις τελευταίες 24 ώρες διενεργήθηκαν άλλα 38.308 διαγνωστικά τεστ, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που παραθέτει το υπουργείο.
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

Το Κίεβο ζητά διάσκεψη κορυφής Πούτιν Ζελένσκι-Αποφασίστηκε ανταλλαγή χιλίων αιχμαλώτων
Κανένα ΛΟΑΤΚΙ άτομο να μην μείνει στο περιθώριο το μήνυμα ΕΕ για τη μέρα IDAHOBIT
Ξεπέρασαν τις 1500 οι αιτήσεις για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Σε ισχύ μέχρι 23 Ιουνίου
Απαντά ο Προύντζος για τη διαφωνία του με το άνοιγμα της Μακαρίου-«Προσπάθησα να καταθέσω γεφυρωτική πρόταση»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ρώσων και Ουκρανών στην Κωνσταντινούπολη-«Μη ρεαλιστικά τα αιτήματα της Μόσχας»
Εξετάστηκε μάρτυρας που παρείχε υπηρεσίες σε επενδυτές για το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων
Αναλύουν το ενδεχόμενο εμπορικής συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ οι Κύπριοι ευρωβουλευτές
Βρέφος τεσσάρων μηνών βρέθηκε εθισμένο στα ναρκωτικά στο Αίγιο-Συνελήφθησαν οι γονείς του για διακίνηση
Ξεκάθαρος ο Τραμπ-«Ώρα να τελειώνουμε με τον πόλεμο, θέλω συνάντηση με Πούτιν το συντομότερο δυνατό»
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες Ουκρανών-Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω ύβρεων και αμοιβαίας καχυποψίας