Συνεχίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα τα τεστ στους επαγγελματίες υγείας στη Λεμεσό

Θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα οι δειγματοληψίες στους επαγγελματίες υγείας του ΟΚΥπΥ στη Λεμεσό, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 835 δειγματοληπτικές εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, από σύνολο περίπου 1,400 δειγματοληπτικών ελέγχων έχουν μέχρι στιγμής γίνει 835 σε επαγγελματίες υγείας, που εργάζονται στο ΓΝ Λεμεσού και στα Κέντρα Υγείας Παλαιού Νοσοκομείου και Λινόπετρας.
 
Εξάλλου, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης νοσηλεύονται 26 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ επαγγελματίας υγείας  που προσβλήθηκε από τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ακολούθως στον 5ο όροφο, αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα  στο νοσοκομείο αναφοράς.
 
Στη ΜΕΘ συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος και δυο με τραχειοστομία.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση σε σχέση με τα άτομα που προσήλθαν για εξέταση στο ΤΑΕΠ του δημόσιου νοσηλευτηρίου Λεμεσού ή στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Δειτε Επισης

Τρεις τραυματίες από την πτώση μεταλλική διαφημιστική κατασκευής στα κατεχόμενα
Ηλεκτρονικές συνταγές και ιατρικά δεδομένα ταξιδεύουν με τους Κύπριους πολίτες-Εντός Μαΐου οι ανακοινώσεις
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Παναγιώτου: Γνώμονας η κοινωνική δικαιοσύνη για συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ, ρύθμιση εργασίας
Αποτεφρωτήριο μέχρι το 2030 ζητά η Κυπριακή Εταιρεία Αποτέφρωσης Νεκρών
Τμήμα Περιβάλλοντος: Εξετάζονται μελέτες για έκθεση επιπτώσεων στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας Αγ.Θέκλας
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου
Περιστατικά εχινόκοκκου σε σκύλους στον Κάμπο Τσακκίστρας