Και τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες λόγω κορωνοϊού στην Ελλάδα-Στους 124 οι θάνατοι

Ένας ακόμη νεκρός από κορωνοϊό καταγράφηκε στη χώρα μας. Πλέον ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν καταλήξει φτάνει τους 124.
 
Πρόκειται για έναν άνδρα 90 χρονών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Σωτηρία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα-Κατέληξαν δύο ασθενείς
 
Νωρίτερα ασθενής 88 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα εξέπνευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης και ένας ακόμη 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή.
 
Την Τετάρτη πάντως ήταν ημέρα αισιοδοξίας, για πρώτη φορά μετά από το χτύπημα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κανένας συνάνθρωπός μας δεν είχε χάσει τη ζωή του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρατείνονται για ακόμη μια εβδομάδα τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα
 
Μάλιστα τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν από τον Σωτήρη Τσιόδρα χθες. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι αριθμοί παρουσιάζονται αισθητά μειωμένοι σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς για πρώτη φορά από τις 10 Μαρτίου είχαμε μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων, με τον κ. Τσιόδρα να ανακοινώνει 7 νέες περιπτώσεις.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα