Με αναφορές στην πανδημία και το status quo οι ευχές του Προέδρου στους Τ/κ για το ραμαζάνι

Γραπτή δήλωση με την οποία έυχεται στους Τουρκοκύπριους με την αφορμή του Ραμαζανιού, εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
«Τούτη τη χρονιά τόσο οι Χριστιανοί όσο και οι Μουσουλμάνοι, αλλά και το σύνολο της ανθρωπότητας, ανεξαρτήτως θρησκείας, καταγωγής, χρώματος ή φύλου συνειδητοποιούν πως μια πανδημία, ανάλογη με αυτήν που βιώνουμε, δεν επιλέγει θρησκείες και δεν ξεχωρίζει ανθρώπους», σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Και προσθέτει: «Πως ακόμα η ζωή δεν διασφαλίζεται με τα όπλα και τις αντιπαραθέσεις, αλλά με τη συνεργασία την αλληλεγγύη και την από κοινού επιστημονική δράση».

«Εύχομαι τούτες οι σκέψεις να πρυτανεύσουν, προκειμένου να ξεπεραστούν και οι δοκιμασίες που ο λαός μας αντιμετωπίζει ως αποτέλεσμα της απαράδεκτης κρατούσας κατάστασης στην ιδιαίτερη μας πατρίδα», καταλήγει στο μήνυμα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   
 

Δειτε Επισης

Αρχίζει επαφές σε Λονδίνο και Βρυξέλλες η Ολγκίν
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»
Συναντάται με την ΕΔΕΚ το ΔΗΚΟ για μια πρώτη κουβέντα-Ποιοι κάνουν σκέψεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος
Ν. Χριστοδουλίδης: Η ένταξη άσκησης στην καθημερινότητα προάγει ποιότητα ζωής πολιτών
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Συνεχίζουν να ανταλλάζουν πυρά ΔΗΣΥ και Άλμα-Μετωπική σύγκρουση για τους πύργους στη Λάρνακα
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Ν. Χριστοδουλίδης: Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για πολυήμερη, ευπρόσδεκτος στο Συμβούλιο στην Κύπρο ο Ερντογάν
Χαρτοπόλεμος ΔΗΣΥ και Οδυσσέα για τη Λάρνακα-«Βαφτίζει δημόσιο συμφέρον τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες»