Αγωνία για τον 26χρονο Ιάκωβο που ελλείπει από τον περασμένο Φεβρουάριο

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του στην Λεμεσό, από τις 28 Φεβρουαρίου, 2020, ο Ιάκωβος Κουμή, 26 χρόνων και η Αστυνομία δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 26χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»
Τα 32 δευτερόλεπτα μέχρι την καταστροφή του αεροσκάφους της Air India-Τι έγινε στο πιλοτήριο και οι διακόπτες καυσίμου
Financial Times: Ο Τραμπ ρώτησε τον Ζελένσκι αν μπορεί να χτυπήσει τη Μόσχα, εάν πάρει όπλα μεγάλου βεληνεκούς
Στην Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ξεκινά ποινική έρευνα επί των ευρημάτων
Ν. Χριστοδουλίδης: Η εσωτερική ενότητα αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του ο 55χρονος για την απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη
Πρόεδρος για πενταμερή: Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, τα ΜΟΕ δεν αντικαθιστούν τη λύση του Κυπριακού»
«Ο Μακάριος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επίδοξους δολοφόνους του, κτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο όταν έμαθε για την εισβολή»
Ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού-Η ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων
Βγαίνουν μπροστά Δημητριάδης και Μιχαηλίδης-Απαντούν στα περί γνώσης για την εγκύκλιο του 2017