Τη λειτουργία μέσω τεχνολογίας συζήτησαν Πρόεδρος Βουλής-ΓΔ και Διευθυντές Υπηρεσιών

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή και τους Διευθυντές Υπηρεσιών τού Κοινοβουλίου προς αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, που θα θέσει τη Βουλή σε πλήρη λειτουργία.
 
Στην ανάρτηση του, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει ότι τίθεται σε λειτουργία εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Βουλής προς υλοποίηση της εξαγγελίας για δημοσιοποίηση όλων των νομοσχεδίων για ενημέρωση και έκφραση απόψεων από τους πολίτες για να επιτευχθεί περισσότερη διαφάνεια, και περισσότερη συμμετοχή στο νομοθετικό γίγνεσθαι.
 
Στο μεταξύ σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από τη Βουλή σε αυτό το πλαίσιο τροχιοδρομείται όπως οι όποιες εργασίες έχει η Βουλή,, σε επίπεδο νομοθετικού έργου, δηλαδή εξέταση και προώθηση νομοσχεδίων και προτάσεων, νόμου ή κανονισμών, σε επίπεδο κοινοβουλευτικής διπλωματίας, σε ευρωπαϊκά θέματα, ή σε επίπεδο εκδόσεων, προχωρούν κυρίως μέσω  τηλεδιασκέψεων και τηλεργασίας.
 

Δειτε Επισης

Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς