Άλλος ένας νεκρός από κορωνοϊό-Έχασε τη μάχη ασθενής της ΜΕΘ Λευκωσίας

Τον θάνατο ακόμη ενός ασθενή ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη για την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 78 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Τελική αιτία θανάτου είναι ο κορωνοϊός. 

Με βάση τα νέα δεδομένα, οι θάνατοι ασθενών που είχαν προσβληθεί με κορωνοϊό ανέρχονται πλέον στους δεκαοκτώ. Οι δεκατρείς εξ αυτών, όπως ανακοινώθηκε ο θάνατος τους οφείλεται στον κορωνοϊό, ενώ για τους υπόλοιπους τα αίτια αποδόθηκαν σε άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Όσον αφορά τους νεκρούς από κορωνοϊό, πρόκεται για εννέα άνδρες και τέσσερις γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση
Μπαίνει τέλος στις συζητήσεις δεκαετίας για τα ξενόγλωσσα-Ολοκληρώνεται η συζήτηση στη Βουλή
Ανησυχία και ασκήσεις επί χάρτου υπό τον φόβο αυξήσεων στα καύσιμα-Σκέψεις για νέα παράταση στον φόρο άνθρακα
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα επτά εκατομμύρια ευρώ
Ρίγος από τη δήλωση της Χαρίτας Μάντολες στο Ευρωκοινοβούλιο-«Οι κραυγές, οι φωνές είναι μέσα στα αυτιά μου δεν μπορώ να τις ξεχάσω»
Αποκατάσταση παροχής ρεύματος λόγω πρότερης βλάβης στον Σταθμό Βασιλικού
Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Συνολικά 101 άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από Ισραήλ μετά από αίτημα της Γαλλίας
Συνεδριάζει η ΠΟΕΔ για τους νέους κανονισμούς αξιολόγησης-«Να μην επαναλαμβάνουν στρεβλώσεις και ελλείψεις»
Πρόοδος στη διάγνωση κινδύνου για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών