LIVE: Στους δέκα οι νεκροί, υπέκυψε άλλη μια γυναίκα-Στα 356 τα κρούσματα

Συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα ο αγώνας των ειδικών για τη εξάπλωση του κορωνοϊού, με τον υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, να δηλώνει πως το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται σε Πάφο και Αραδίππου.
 
Παράλληλα, οι χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας. για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν παγώσει το παγκύπριο, αφού ανακοινώθηκαν 58 νέα περιστατικά, καθώς και ένας θάνατος, με αποτέλεσμα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται στα 320, ενώ ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους εννέα.
 
Ο υπουργός Υγείας, σε μήνυμά του μετά την ανακοίνωση των 58 νέων κρουσμάτων, απηύθυνε για ακόμη μια φορά, δραματική έκκληση προς τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι.
 
Ο REPORTER, από την πρώτη στιγμή σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

Δειτε Επισης

Ο κακός χαμός στον Πεδουλά λόγω του φεστιβάλ Κερασιού-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Τέσσερις γυναίκες από την ίδια οικογένεια νεκρές από ιρανικό πύραυλο στο βόρειο Ισραήλ
Ανοίγει τα χαρτιά του τη Δευτέρα ο Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Θα απαντήσει για την επιστολής της Νομικής
Στενό φίλο και σημαντικό εταίρο χαρακτήρισε την Κύπρο ο Μόντι-Οι αναφορές του για την προσεχή επίσκεψη
Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ-Νέοι βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης -«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»
Ζήτησε έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ ο Κόμπος-Στο επίκεντρο η κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Διπλωματικός πυρετός για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή-Επικοινωνία Χριστοδουλίδη με ηγέτες της περιοχής και της ΕΕ