Πήγε από τη Λάρνακα στη Λεμεσό για να δανειστεί την… χούβερ για να καθαρίσει

Συνεχίζονται οι άσκοπες μετακινήσεις από μερίδα πολιτών, με την Αστυνομία να μοιράζει εξώδικα.
 
Από τις 6 χθες το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί, έγιναν 4161 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 153 άτομα.
 
Μεταξύ αυτών, και πρόσωπο από τη Λάρνακα το οποίο ανακόπηκε στη Λεμεσό, αλλά η δικαιολογία που έδωσε, δεν έπεισε τα μέλη της δύναμης.
 
Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ από την ανταποκρίτρια της Λεμεσού, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, πρόσωπο ανακόπηκε στη Λεμεσό.
 
Όταν ρωτήθηκε από πού είναι, απάντησε από τη Λάρνακα και στην επόμενη ερώτηση, για το τι κάνει στη Λεμεσό, αυτός απάντησε «πάω σε ένα φίλο μου στη Μέσα Γειτονιά να δανειστώ την χούβερ του γιατί η δική μου εχάλασε και θέλω να καθαρίσω το σπίτι».
 
Σε άλλη περίπτωση, οδηγός που διακινείτο μετά τις εννέα το βράδυ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως πάει στον φούρνο για να πάρει ψωμί, καθώς ξέχασε πως δεν έχει και το πρωί δεν θα προλάβαινε να πάει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι δικαιολογίες των Κυπρίων στους αστυνομικούς-Από την εξομολόγηση στην... φιλενάδα
 
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, έγιναν συνολικά 1.111 έλεγχοι σε υποστατικά, ωστόσο δεν προέκυψε καμία καταγγελία.
 
Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, από τους ελέγχους της Αστυνομίας στους δρόμους, για την τήρηση του διατάγματος της απαγόρευσης των αχρείαστων μετακινήσεων, έχουν γίνει συνολικά 4161 έλεγχοι σε πρόσωπα, με την Αστυνομία να προβαίνει σε 153 καταγγελίες.

Κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 2.111 έλεγχοι οδηγών και πεζών και 50 καταγγελίες, στη Λεμεσό 606 έλεγχοι και 16 καταγγελίες, στη Λάρνακα 409 έλεγχοι και 28 καταγγελίες, στην Πάφο 120 έλεγχοι και 18 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 411 έλεγχοι και 26 καταγγελίες και στη Μόρφου 114 έλεγχοι και μία καταγγελία.
 
Όσον αφορά τους 1.111 ελέγχους σε υποστατικά χωρίς καταγγελία, κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 360 έλεγχοι, στη Λεμεσό 117, στη Λάνρκα 194, στην Πάφο 183, στην Αμμόχωστο 152 και στη Μόρφου 104
 
Επιπλέον, έγιναν 390 ελέγχους και 14 καταγγελίες από την Τροχαία Αρχηγείου και την ΜΜΑΔ.

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 16 ετών σε νεαρή που μετέφερε 40 κιλά ναρκωτικά στην Κύπρο (pics)
«Η αγάπη δεν φοβάται»-Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση σε βάρος 17χρονου η ACCEPT
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Τριάντα εισηγήσεις σε οκτώ άξονες προς διαβούλευση από τον ΔΗΣΥ για καταπολέμηση της διαφθοράς
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Νέα δεδομένα στην ΕΔΕΚ-Κατέθεσαν υποψηφιότητες για τη θέση αναπληρωτή προέδρου Σολομωνίδης και Χαννίδης
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»