Στις φλόγες όχημα πολυτελείας στην Ανθούπολη-Εκκενώθηκε οικία

Στις φλόγες τυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, δύο οχήματα σε Ανθούπολη και Λεμεσό, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βροχή οι κλήσεις στην Πυροσβεστική-Μπαράζ εμπρησμών, έκαψαν από στάση μέχρι κάδους

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, γύρω στις 05.30 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW X5 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο μπροστά από οικία στην Λεωφόρο Ελευθερίας στην Ανθούπολη.
 
Στη σκηνή ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.39.
 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ έγινε προληπτική εκκένωση της οικίας. Από την πυρκαγιά δεν κινδύνεψε κανένας.
 
Τα αίτιας της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Έκαψαν όχημα στη Λεμεσό
Προηγουμένως και συγκεκριμένα γύρω στις 23.40, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ακινητοποιημένο όχημα μάρκας Mitsubishi Colt το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην περιοχή Αγίου Νικολάου.
 
Στο σημείο ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.57.
 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κακόβουλη ενέργεια από άγνωστα-μάλλον ανήλικα άτομα.
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η εσωτερική ενότητα αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του ο 55χρονος για την απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη
Πρόεδρος για πενταμερή: Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, τα ΜΟΕ δεν αντικαθιστούν τη λύση του Κυπριακού»
«Ο Μακάριος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επίδοξους δολοφόνους του, κτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο όταν έμαθε για την εισβολή»
Ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού-Η ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων
Βγαίνουν μπροστά Δημητριάδης και Μιχαηλίδης-Απαντούν στα περί γνώσης για την εγκύκλιο του 2017
Αυτό είναι το πόρισμα της Ερευνητικής για τους ΤΑΚΑΤΑ
Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν
«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»