Μοίρασε εξώδικα σε υπεραγορές η Αστυνομία-Καταγγέλθηκε και φρουταρία

Πάνω από δεκαέξι χιλιάδες ήταν οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο από την Αστυνομία, για κατ' εξαίρεση μετακινήσεις πολιτών.

Κατά τους ελέγχους, οι Αρχές προχώρησαν σε συνολικά 198 καταγγελίες.

Παράλληλα, ελέγχθηκαν 2,014 υποστατικά και έγιναν οκτώ καταγγελίες για παραβάσεις των σχετικών διαταγμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ καταγγελίες αφορούν μια υπεραγορά στη Λευκωσία για ελλιπή μέτρα προφύλαξης, μια υπεραγορά στην Λάρνακα που χρησιμοποιούσε γάντια και μάσκες και δεύτερη που πουλούσε προϊόντα που δεν έπρεπε, και μια φρουταρία στην Πάφο που εξυπηρετούσε πελάτες κατά τις πρωινές ώρες που δεν ήταν ανάμεσα στις ευπαθείς ομάδες. Επίσης καταγγέλθηκε ένα κατάστημα οικοδομής που παραβίασε το διάταγμα, όπως επίσης και τρία πρόσωπα στη Λεμεσό για παράνομη συνάθροιση σε οικία.     

Για την όλη προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν και τα αστυνομικά ελικόπτερα, καθώς και μη επανδρωμένα πτητικά μέσα (Drones) που διαθέτει η Αστυνομία, συμβάλλοντας στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του οδικού δικτύου και στη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων για την εφαρμογή των διαταγμάτων.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιχειρήσεις ελέγχων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, με στόχο την πρόληψη του εγκλήματος και της πρόκλησης οχληρίας, καθώς και για την εφαρμογή των διαταγμάτων για προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης Κατερίνας Χρυσοστόμου
Διπλωματικό θρίλερ στα Στενά του Ορμούζ-Κλιμάκωση της κρίσης με εμπλοκή και της Κίνας
Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία στη Λαμία-Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του δράστη
Πύρινη κόλαση στη Χίο–Κάηκαν σπίτια, αυτοκίνητα, καλλιέργειες
Αυξήθηκε η τιμή του λαδιού και άλλων προϊόντων-Τι καταγράφει το παρατηρητήριο τιμών
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα