Καταδρομική επίθεση με μολότοφ σε τηλεοπτικό σταθμό στην Αθήνα τα ξημερώματα

Επίθεση με μολότοφ έκαναν άγνωστοι στον ΣΚΑΪ. Η επίθεση έγινε στις 3 τα ξημερώματα από 4 κουκουλοφόρους, που έριξαν 3 μολότοφ στον όμιλο του ΣΚΑΪ  στο Φάληρο, και εξαφανίστηκαν. 

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτιρίου, στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν. Οι δύο έπεσαν σε ένα μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και η τρίτη στο έδαφος. 

Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα έφθασαν στο σημείο  τρια περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να σβήσουν την φωτιά.

Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. 

Όπως είπε και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα»: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εντόπισαν μολότοφ, κροτίδες και μπαστούνια του γκολφ στη Λεμεσό-Έρευνες για εντοπισμό των κατόχων
Επιβεβαίωσε την πρόταση για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία η Κυβέρνηση
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
Στο κάδρο η χρήση ναρκωτικών παράλληλα με την εισπνοή του άτυχου 17χρονου από γκαζάκι-Αξιολογείται μαρτυρία
Αποφασίζουν οι Καρδινάλιοι για ημερομηνία σύγκλησης του Κονκλάβιου-Στον ορίζοντα ο Μάιος
Νεαρός έχασε τη ζωή του από βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών-Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία ο ένας
Έμμεσο άνοιγμα Παπαδάκη προς την ΕΔΕΚ-«Ο Σιζόπουλος παραιτείται, δεν παραδίδει, μόνο οι βασιλιάδες παραδίδουν»
Προσπάθησε να διαρρήξει ΑΤΜ με σμυρίλιο 22χρονος-Ενημέρωσε την Αστυνομία ο συναγερμός
Έκκληση ΠΕΟ να μην γίνονται εκπτώσεις στα μέτρα πρόληψης εργατικών ατυχημάτων