Ο «ιπτάμενος ιερέας» της Χίου έδωσε πάλι ρεσιτάλ... αλλά στο τέλος συνελήφθη (video)

Στην σύλληψη του ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστρια Χίου π. Χριστόφορου Γουρλή προχώρησε η αστυνομία της Χίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο ιερέας είναι γνωστός για τον τρόπο που πραγματοποιεί τον εορτασμό της πρώτης Ανάστασης.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επειδή λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού, κάτι που αντίκειται στις απαγορευτικές διατάξεις λόγω κορωνοϊού.

Ο ιερέας αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Νωρίτερα έγινε άλλο επεισόδιο έξω από τον ίδιο ναό, όταν γυναίκα θέλησε να μπει στην εκκλησία και εμποδίστηκε από αστυνομικούς.

Δειτε Επισης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ