Ανακοινώθηκε η τράπεζα στην οποία εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Στην δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων της πρώτης γραμμής, στις οποίες εντοπίζονται θετικά κρούσματα, ανακοινώνει μετά το σχετικό διάταγμα, το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, την αποφυγή άσκοπων διακινήσεων και τη λήψη προστατευτικών μέτρων.

Σήμερα το Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε την πρώτη τράπεζα, όπως επίσης και τη δημόσια υπηρεσία, όπου χθες εντοπίστηκαν κρούσματα. 

Βάσει του Διατάγματος που θα αναφέρεται ως το περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για την παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ.16) του 2020, σε οποιαδήποτε επιχείρηση και/ή στο δημόσιο και/ή ευρύτερο δημόσιο τομέα και/ή στις Ανεξάρτητες Υπηρεσίες και/ή στις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εντοπιστεί κρούσμα μόλυνσης από τον κορωνοϊό (COVID-19), τότε εντός 24 ωρών, για σκοπούς δημόσιας υγείας, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει τις σχετικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το όνομα και διεύθυνση της επιχείρησης και/ή της υπηρεσίας του δημόσιου και/ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και/ή της Ανεξάρτητης Υπηρεσίας και/ή της Αρχής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό τα ακόλουθα:

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον κορωνοïό (COVID-19) που λήφθηκαν στις 15/04/2020, εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα στα πιο κάτω, που αφορούν επιχείρηση και δημόσιο τομέα:

-       Υποκατάστημα Τράπεζας Κύπρου στην οδό Παλληκαρίδη στην Πάφο

-       Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Πάφου

Η εν λόγω επιχείρηση και το συγκεκριμένο υποστατικό της δημόσιας υπηρεσίας θα μπορούν να επανέλθουν σε λειτουργία εφόσον τηρηθούν πιστά οι οδηγίες των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, που είναι η Αρμόδια Αρχή για την παραχώρηση της σχετικής έγκρισης για την επαναλειτουργία τους.

Δειτε Επισης

Πράσινο Υπουργικού για τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία-Στη Βουλή Νομοσχέδιο
Νέες καταγγελίες για την απάτη με SMS για δήθεν πληρωμή εξώδικων-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Καταβολή ΑΤΑ μόνο σε όσους έχουν συμφωνήσει να την λαμβάνουν ζητούν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
Έδωσε άδεια στον Τυχικό να λειτουργήσει στο μνημόσυνο της μητέρας του στα Μέσανα ο Αρχιεπίσκοπος
Έπεσαν νέες προαγωγές, προκαλούν παρενέργειες-Προς το παρόν δεν έγιναν μεταθέσεις
Αρχίζει η πειθαρχική δίωξη Κατσουνωτού δήλωσε ο Χαρτσιώτης-Σταύρου και Κωνσταντίνου στα μέλη της Επιτροπής
Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του 74χρονου που σκοτώθηκε από ανατροπή βυτιοφόρου στη Λεμεσό
Ολοκληρώθηκαν οι Παγκύπριες Εξετάσεις-Δεν προέκυψαν προβλήματα
Συνελήφθησαν όλοι εμπλεκόμενοι της αιματηρής συμπλοκής-Επαναξιολογούνται τα κίνητρα της υπόθεσης
Θρήνος στον εκπαιδευτικό κόσμο-Έφυγε η καθηγήτρια Κάλη Μικρασιάτη