Άλλο ένα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αναφοράς-Στους 23 οι νοσηλευόμενοι ασθενείς

Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Αναφοράς, από τους 23 ασθενείς, οι τρεις νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Εν τω μεταξύ σήμερα δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή  που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, αφού τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε, ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
  
Εν τω μεταξύ άρχισε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου η δειγματοληψία για κορωνοϊό στο προσωπικό του Νοσηλευτηρίου, στο πλαίσιο των εργαστηριακών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το Υπουργείο Υγείας. 

Παρά το γεγονός ότι αρκετά μέλη του προσωπικού του Νοσηλευτηρίου έχουν ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις, λόγω της νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, εντούτοις η δειγματοληψία θα επαναληφθεί.
 
Την ίδια ώρα συνεχίζεται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων για κορωνοϊό, σε άτομα από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που δικαιούνται να εργάζονται με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, καθώς και σε άτομα από τον ιδιωτικό τομέα, των οποίων οι επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε κόμβους και αυτοκινητόδρομους
Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Διακοπή και σήμερα υπαίθριων εργασιών και delivery από τις 12:00 μέχρι τις 16:00
Τεχνικό πρόβλημα με τη διεκπεραίωση του check in στο Αεροδρόμιο Λάρνακας-Εκτροπές πτήσεων λόγω ομίχλης
Υποβολή δηλώσεων ζημιάς για τους πληγέντες παραγωγούς-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας
Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση-Κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές
Ζητούν εδώ και χρόνια Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και πυροσβεστικό σταθμό στον Δήμο Κουρίου