Μειώνονται μέρα με τη μέρα τα κρούσματα στην Ελλάδα-Στα 25 τα νέα κρούσματα

Στα 2.170 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς ανακοινώθηκαν 25 νέα από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Παράλληλα, οι νεκροί φτάνουν τους 101 καθώς το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.
 
Επιπρόσθετα, 76 άτομα είναι διασωληνωμένα σε ΜΕΘ με μέσο όρο ηλικίας τα 68 έτη. Από τους ασθενείς οι 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
 
Ακόμη, 27 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο.

Αυτή τη στιγμή καταγράφεται μείωση στα κρούσματα, τόνισε ο κ. Τσιόδρας. «Το σύστημα υγείας μας πιέστηκε λιγότερο», είπε. Ωστόσο τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την επόμενη φάση. 

Πηγή: cnn.gr 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακόμη μία νεκρή στην Ελλάδα από κορωνοϊό-Στους 101 οι θάνατοι

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία