Καταδικάζουν τον εμπρησμό σε κεραία οι συνδικαλιστές της Cyta

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Cyta καταδικάζουν με αποτροπιασμό "την εγκληματική ενέργεια του ψεσινού εμπρησμού σε κεραία κινητής τηλεφωνίας σε σταθμό της Cyta, στη Λεμεσό|.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως σε μια περίοδο κρίσιμη λόγω του Covid-19, κατά την οποία oι επικοινωνίες είναι άκρως απαραίτητες, ειδικά για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας, επαγγελματιών  υγείας, εταιρειών που εργάζονται μέσω τηλεργασίας, προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης και τη στιγμή που συνάδελφοι μας δίνουν μάχη για να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία του αγαθού των τηλεπικοινωνιών, έρχεται αυτή η  κακόβουλη ενέργεια .

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Cyta καλούν τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, οργανωμένα σύνολα κ.α. όπως καταδικάσουν τον εμπρησμό και απομονώσουν τις εστίες παραπληροφόρησης σχετικά με την 5G τεχνολογία η οποία, εκτός του ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν είναι βλαβερή, δεν έχει αρχίσει καν η εγκατάσταση σχετικού εξοπλισμού, κεραιών αφού δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αδειοδότηση της . Το τραγελαφικό είναι ότι η κεραία που έχει καταστραφεί χθες το βράδυ βρίσκεται εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, αναφέρουν.

Επίσης καλούν τις αρμόδιες αρχές όπως εντοπίσουν και οδηγήσουν τάχιστα στη δικαιοσύνη τους ενόχους. Επιπρόσθετα, όπως πάρουν όλα τα ενδεικνυόμενα και αποτρεπτικά μέτρα ώστε τυχόν μελλοντικές παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες, καταστούν αδύνατες.

Δειτε Επισης

To μεγάλο «όπλο» του Τραμπ απέναντι στον Μασκ-Πώς μπορούν να βλάψουν περαιτέρω ο ένας τον άλλον
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»