Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 37χρονος Ιωάννης-Προσέκρουσε βίαια σε όχημα και οικία

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα γύρω στις 7:00 το πρωί στον Άγιο Τύχωνα, έχασε τη ζωή του ο Ιωάννης Χριστοδούλου, 37 ετών από την Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, σε δρόμο στον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Ο άτυχος Χριστοδούλου, ο οποίος έφερε προστατευτική ζώνη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΓΔ ΔΟΑΕ: «Το Ιράν θα μπορούσε να ξαναρχίσει να εμπλουτίζει ουράνιο εντός μηνών»
Εθελόντρια πυροσβέστης παρασύρθηκε από όχημα την ώρα κατάσβεσης φωτιάς στην Ελλάδα
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία της ΕΕ με τον Τραμπ για τους δασμούς
Πήγε παραλία στην Αγία Νάπα έχοντας μαζί του κοσμήματα αξίας και έπεσε θύμα κλοπής
Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα
BINTEO: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου-Μήνυμα του 112 για εκκένωση